PENOSIL Spuma de etansare multifunctionala - EasyPRO All Purpose, 750ml, Penosil (Penosil_A4451)

PENOSIL Spuma de etansare multifunctionala - EasyPRO All Purpose, 750ml, Penosil (Penosil_A4451)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
2 X RANDAMENT MAI MARE Spuma de etanșare PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul unic EasyPRO oferă de două ori mai mult randament față de o spumă standard și un aplicator obișnuit. Acest lucru economisește bani, deoarece veți consuma doar jumătate din necesarul de produs estimat.
  1,5 X MAI BUNĂ IZOLAȚIE FONICĂ ȘI TERMICĂ Combinația dintre formula unică PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul EasyPRO creează o compoziție micro – celulă de spumă complet nouă. Aceasta asigură înalte proprietăți de izolare acustică și termică – până la 50% mai performante decât spumele standard.
  PENTRU TOATE UTILIZĂRILE Spuma de etanșare multifuncțională PENOSIL EasyPRO All Purpose poate fi folosită pentru aceleași scopuri ca orice alt material de etanșare din spumă. Aderă la aproape orice material utilizat în construcții și poate fi aplicată cu ajutorul unui pistol de spumă sau un aplicator EasyPRO.  Cu PENOSIL EasyPRO All Purpose, expansiunea secundară a spumei este controlată. Se extinde întotdeauna în spatiu liber și nu va reacționa negativ cu materialele cu care este folosită pentru a etanșa.

Domenii tipice de aplicare

Se folosește la etanșarea tuturor tipurilor de rosturi, pentru a asigura izolare termică și fonică. Pentru etanșarea între plăci de izolație (EPS, vată minerală), țigle de acoperiș, în jurul ferestrelor și ușilor. Aplicatorul EasyPRO facilitează umplerea rosturilor greu de accesat.

Nu trebuie folosit cu:

Polyethylene (PE), polypropylene (PP), PTFE (Tefl on®). Datorită unei varietăți ample de substraturi, se recomandă teste preliminarii de compatibilitate.
Ambalaj: Recipient aerosoli 1000ml, conținut de 750ml, 12 bucăți/bax
Culoare: Crem
Termen de valabilitate: 18 luni, în ambalajul original, sigilat,  la temperaturi între +5°C și +30°C Date Tehnice: Timp de consolidare: 6 - 10 minute
Timp de tăiere (granule de 30 mm) (TM1005): 30 minute
Complet întărit în rosturi (la +23 °C): 8h
Densitate: 15 - 19 kg/m3
Stabilitate dimensională (TM1004):

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.